Δωρεάν Αποστολή   |   Επιστροφή εντός 30 ημερών

Tommy Hilfiger Junior TH1338 H85

Tommy Hilfiger Junior

Tommy Hilfiger Junior TH1338 H85

  • Αποστολή: ΔΩΡΕΑΝ

  • Εκτιμώμενη παράδοση: 14 - 19 εργάσιμες μέρες

  • Επιστροφες: 30 μερες

M (46/16/125) - Σε απόθεμα

Price as configured: 0,00 EUR

ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ

In stock 95 EUR 78 EUR

Price as configured: 0,00 EUR

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Γνωστός ως ένας από τους «Τέσσερις Καλύτερους Αμερικάνους Σχεδιαστές", ο Tommy Hilfiger έχτισε μία από τις κορυφαίες εμπορικές lifestyle μάκρες σχεδιαστών, άμεσα αναγνωρίσιμη από την υπογραφή με την κόκκινη, λευκή και μπλε ετικέτα. Η συλλογή γυαλιώνTommy Hilfiger Junior προσφέρει εξαιρετικό στυλ και ποιότητα σε συνδυασμό με το αμερικανικό πνεύμα στους νεότερους που τα φοράνε.

Συνταγογραφημένα γυαλιά Tommy Hilfiger Junior TH1338 H85είναι μέρος της τελευταίας Tommy Hilfiger Junior συλλογής προσεκτικά δημιουργημένα για παιδιά. Αυτό το κομψό με ολόκληρο σκελετό μοντέλο αντικατοπτρίζει τις τελευταίες τάσεις στη σύγχρονη σχεδίαση γυαλιών και το τετράγωνο σχήμα του κάνει τα Tommy Hilfiger Junior TH1338 την τέλεια επιλογή ειδικά για στρογγυλά, οβάλ και σαν καρδιά σχηματισμένα πρόσωπα.

Το υλικό που χρησιμοποιείται για τον σκελετό είναι υψηλής ποιότητας εγχυμένο διαφανές πλαστικό. Σε σύγκριση με το πλαστικό, το διαφανές πλαστικό είναι σημαντικά ελαφρύτερο, πιο ευέλικτο και 100% υποαλλεργικό. Οι συνταγογραφούμενοι φακοί που προσφέρονται από την eyerim κατασκευάζονται και τοποθετούνται από την διεθνούς φήμης εταιρεία συνεργασίας μας με 40 χρόνια μακρά παράδοση. Προσφέρουν 100% UV-προστασίας και εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια της όρασης, είναι εξοπλισμένα με αντι-ανακλαστική, αντι-χαρακτική και αδιάβροχη επίστρωση.

Αγοράστε τα Tommy Hilfiger Junior TH1338 H85 σας από την eyerim τώρα και θα σας παραδοθούν δωρεάν, κατευθείαν στην πόρτα σας στην αρχική προστατευτική τους συσκευασία, συμπεριλαμβάνοντας το μαλακό πανί καθαρισμού.

Διαστάσεις

  • 46 mm
  • 34,2 mm
  • 16 mm
  • 125 mm

Για τους περισσότερους ανθρώπους το Μ είναι το σωστό μέγεθος. Είναι πολύ πιθανό να αποτελεί το σωστό μέγεθος και για εσάς. Για να είστε σίγουροι, χρησιμοποιήστε το ακόλουθο κόλπο με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας:
Credit Card

Sη κάρτα εκτείνεται πολύ πιο πέρα από το τέλος του ματιού σας

Mη κάρτα τελειώνει στο τέλος του ματιού

Lη κάρτα δεν φτάνει στο τέλος του ματιού σας