Δωρεάν Αποστολή   |   Επιστροφή εντός 30 ημερών

Ray-Ban RB3570 90049A Polarized

    Limited availability
  • Αποστολή: ΔΩΡΕΑΝ

  • Εκτιμώμενη παράδοση: 14 - 19 εργάσιμες μέρες

  • Επιστροφες: 30 μερες

M (58/18/145)

Price as configured: 0,00 EUR

181 EUR 130 EUR

Price as configured: 0,00 EUR

Αυτό το μοντέλο σε άλλα χρώματα

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Κατά τη διάρκεια σχεδόν οκτώ δεκαετίών μακράς ιστορίας, η Ray-Ban έχει πιέσει τα όρια τόσο τη μηχανική όσο και την ποπ κουλτούρα των γυαλιών. Από πρόεδρους μέχρισε αστέρια της ροκ και του σινεμά, από καλλιτέχνες μέχρι μοντέλα της πασαρέλας, η Ray-Ban έχει αποδειχθεί απαραίτητη για την πολιτισμικά πρότυπα της κάθε γενιάς.

Τα γυαλιά ηλίου Ray-Ban RB3570 90049Aείναι μέρος της τελευταίας Ray-Ban συλλογής προσεκτικά δημιουργημένα για εξίσου για άνδρες και γυναίκες. Αυτό το κομψό με ολόκληρο σκελετό μοντέλο αντικατοπτρίζει τις τελευταίες τάσεις στη σύγχρονη σχεδίαση γυαλιών και το τετράγωνο σχήμα του κάνει τα Ray-Ban RB3570 την τέλεια επιλογή ειδικά για στρογγυλά, οβάλ και σαν καρδιά σχηματισμένα πρόσωπα.

Το υλικό που χρησιμοποιείται για τον σκελετό είναι ανθεκτικό στη διάβρωση μέταλλο, το οποίο το καθιστά σχεδόν άφθαρτο. Οι φακοί κατασκευάζονται για να εμποδίζουν το 100% των βλαβερών ακτινών UV. Το πολωτικό φίλτρο εξαλείφει επίσης το 99,9% των εκτυφλωτικών λάμψεων και αυξάνει την αντίθεση, έτσι ώστε η όρασή σας να είναι ακριβέστερη και τα χρώματα πιο ζωντανά.

Αγοράστε τα Ray-Ban RB3570 90049A σας από την eyerim τώρα και θα σας παραδοθούν δωρεάν, κατευθείαν στην πόρτα σας στην αρχική προστατευτική τους συσκευασία, συμπεριλαμβάνοντας το μαλακό πανί καθαρισμού.

Διαστάσεις

  • Lens width: 58 mm 58 mm
  • Lens height: 47,3 mm 47,3 mm
  • Γέφυρα: 18 mm 18 mm
  • Μήκος μετώπου: 145 mm 145 mm

Για τους περισσότερους ανθρώπους το Μ είναι το σωστό μέγεθος. Είναι πολύ πιθανό να αποτελεί το σωστό μέγεθος και για εσάς. Για να είστε σίγουροι, χρησιμοποιήστε το ακόλουθο κόλπο με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας:
Credit Card

Sη κάρτα εκτείνεται πολύ πιο πέρα από το τέλος του ματιού σας

Mη κάρτα τελειώνει στο τέλος του ματιού

Lη κάρτα δεν φτάνει στο τέλος του ματιού σας